Ajándékozz nyitóoldal
Notesz
Kívánságok
Fórum
Médiaajánlat
GYIK
Ötletkereső
Írj nekünk
   
Belépés
E-mail:
Jelszó:
 

Regisztráció »
Elfelejtett jelszó »

Notesz


A notesz használatához be kell jelentkezned.

Előfordult már veled, hogy elfeledkeztél valakinek a szülinapjáról?

Ha igen, bizonyára eszedbe jutott, hogy milyen jó lett volna egy emlékeztető, amely pár nappal vagy héttel az esemény előtt figyelmeztet.

A notesz nem más, mint egy olyan naptár, ahova feljegyezheted a születésnapokat, esküvőket, évfordulókat - egyszóval minden olyan dátumot, amelyet fontos lenne megjegyezni! Ilyenkor automatikusan kapsz tőlünk egy emlékeztető e-mailt, így sosem feledkezel majd meg ezekről az alkalmakról. Ha ilyen még nem fordult veled elő, hát... ne tudd meg milyen kínos. A notesz segítségével elkerülheted az ilyen pillanatokat.

Használat:
Ha szeretnél egy eseményt feljegyezni és arról emlékeztetőt kapni, klikkelj az "Események" linkre, jobb oldalon pedig az "Új esemény" gombra.

A "Dátum" gombra kattintva kiválaszthatod az esemény dátumát (pl. Augusztus 16.), vagy akár be is írhatod ÉV-HÓ-NAP formátumban (2006-08-16).

Utána a tárgy mezőbe egy olyan rövid szöveget írhatsz be, amely kapcsolódik az eseményhez (pl. szüleim házassági évfordulója).

A következő mezőben (a hosszú leírásban) már több dolgot is leírhatsz, mint pl. hanyadik évfordulójuk lesz, vagy milyen ajándékot szántál nekik.

Ha a következő három mezőt (kinek lesz az ajándék, milyen alkalomból, illetve milyen az illető) is kitöltöd, akkor az értesítő e-mailben automatikusan három linket is kapsz, amelyek mindegyike az ajandekozz.hu megfelelő kategóriáihoz visz téged, ahol megfelelő ajándéktippeket olvashatsz (ha még nincs ötleted).