0 - 500000
0
500000

Modern festmények

Egyedi festmények segítségével hangulatosabbá teheti otthonát, irodáját. Modern lakberendezés nélkülözhetetlen kiegészítői, amelyek stílust és hangulatot adnak. Egyedi, több képből álló festmények.

Kemencés Hétvége

Simontornyai búbos kemencés sütögetés családdal vagy barátokkal 2011. június 24-26-án! Már 13 490 Ft/fő/éj-től!

Ülésmelegítő hideg napokra

Ugye Ön is gondolt már arra, hogy egy hideg téli séta után jó érzéssel töltené el, ha úgy ülne be az autójába, hogy a hideg üléstől nem zsibbad el a…

Fűszerspray kollekció

Kiváló ajándék minden gasztronómia kedvelőnek! A csomag 10 darab fűszer természetes kivonatát tartalmazó, szórófejjel ellátott palackot tartalmaz, a következő fűszerekkel: erős paprika, bazsalikom, bors, fokhagyma, oregánó, szarvasgomba, curry, sáfrány, tengeri…

Art-Mona üvegdísz

Kedveskedj Anyósodnak muránói üvegből készült üvegdísztárgyakkal, mely lakása különleges dísze lehet. Kalmár Mónika iparművészeti üvegcsodái egyedi, értékálló ajándékok minden alkalomra.

Kristály dísztárgy

Egy értékes ólomkristály dísztárgy, pl. bonbonier (cukorkatartó), váza, gyertyatartó, csengettyű, dobozka. Gyönyörű lakásdísz és értékálló ajándék.

Boszorkányos torta

  Járjon a kedves anyósa kedvében a mi ízléses tortánkkal! Egyedi tortákat is elkészítünk előzetes megbeszélés alapján. Felesége, férje megnyeréséhez az anyósán keresztül vezet az út!

Relax and Tone

Bármely testrészét célzottan formálhatja vagy akár az egész testét kezelésbe veheti: masszírozó, zsírégető és tonizáló. Ajándék Cellulitkrémmel!