A virágon és a csokin túl – hasznos lakásavató ajándékok

Valamelyik barátod már megint költözik?

Ez egy remek alkalom lehet, hogy néhány apró gesztussal mélyítsétek tovább kapcsolatotokat. Jó barátként segíthetsz a pakolásban vagy akár a kidobozolásban is, a kemény munka után pedig nem maradhat el a jól megérdemelt közös sörözés sem.

Természetesen a lakásavató ajándékok kedves hagyományáról sem szabad megfeledkeznünk. Egy-egy figyelmes aprósággal boldog pillanatokat szerezhetsz a barátodnak, ebben az egyébként könnyen gondterhessé váló időszakban.

Ha nem vagy benne biztos, hogy mit ajándékozz, akkor ebben a bejegyzésben találhatsz néhány jópofa és hasznos ötletet. Ugyanakkor mindig tartsd szem előtt a barátod igényeit és stílusát.

Ami mindig jól jön: háztartási eszközök lakásavató ajándéknak

Első olvasásra a háztartással kapcsolatos dolgok unalmas lakásavató ajándéknak tűnhetnek, ám egyáltalán nem azok. Ajándékozóként nincs is annál jobb érzés, mint amikor átadsz egy viszonylag mindennaposnak szánt tárgyat, aminek a másik fél nagyon örül, mert éppen erre van szüksége. Egy ilyen típussal nem lehet melléfogni, de ha még így is megúszósnak érzed, nézz egyedi design vagy limitált kiadás után. A hőtartó termoszok, a rendszerező elemek és a kéziszerszámok bárki számára jól jöhetnek. Neked csupán arra kell figyelned, hogy biztosan eltaláld a költőző barátod kedvenc színét és nehogy valami olyat vegyél, amit éppen nem kedvel.

Csempéssz kényelmet a lakásba!

A maga módján mindenki szeret otthon lazítani a lakásban. Valakinek ez egy behűtött sört és focimeccset jelent, míg másoknak egy forró fürdőt és finom falatokat. Abban az esetben, ha nőnek ajándékozol, illatos gyertyával vagy füstölővel nem foghatsz mellé, de jó választás lehet egy elektromos diffúzor is. Az ilyen típusú készülék képes párásítani a benti levegőt, így az kevésbé lesz száraz. Ennek köszönhetően egyszerűbb elaludni az adott helyiségben, a betegség hamarabb átmegy, ráadásul illóolajjal használva kellemes illatot idézhető elő. Férfi számára a sörhűtő lehet jó választás, hiszen a könnyű, mobilis eszköznek köszönhetően bármikor magánál tarthatja a kedvenc italát.

Kávé, tea, bor

Az italok nem csak azért számítanak közkedvelt ajándékoknak, mert könnyű őket beszerezni, hanem mert kellő odafigyeléssel bárkinek örömet tudnak okozni. Egy kis nyomozással járj utána, hogy a költöző barátod éppen milyen ízvilágért van oda vagy derítsd ki, mit szeretne megkóstolni. Ha azonban erre nincs lehetőséged, inkább válaszd a bejáratott, ismert minőséget, mint egy ismeretlen terméket, amiről nem tudod, finom-e vagy sem. Az ilyen típusú lakásavató ajándék bár nem túl kreatív, de ennek ellenére pontos képet fest arról, hogy mennyire ismered a másikat.

Egy új lakásba költözés nem csak vesződséggel jár, de egy új, izgalmas kalandnak is ígérkezik. Egy kis odafigyeléssel pedig kellemes meglepetést okozhatsz, megünnepelve ezzel az új korszak kezdetét. Válassz olyan lakásavató ajándékot, ami a költöző barátod jópofának és hatékonynak tart, és ennek köszönhetően már legalább egy tárgyat kedvelni fog a sok újdonság között.

 

Egy jó cikk is lehet ajándék - oszd meg valakivel, aki fontos Neked!