Élményt ajándékba

Adj élményt ajándékba!

Ha ajándékozásról van szó, akkor sokunk fejében egyből valamilyen tárgy jelenik meg. Azonban ajándékba nem csak tárgyakat lehet adni. Az alábbiakban bemutatunk négy remek alternatívát, amikkel meglepheted a kiszemeltedet.

1 – Add az alkotás örömét!

Élményfestés

Egyre népszerűbb hazánkban is az úgynevezett élményfestés. Ennek a lényege, hogy egy műteremben, instruktor segítségével ültök le megfesteni egy előre kiszemelt képet. Nagy előnye, hogy kevésbé tehetséges művészpalánták számár is remek szórakozás lehet, hiszen rengeteg segítséget és útmutatást biztosítanak a szervezők. Vásznat, festéket és állványt is találsz majd a helyszínen, neked csupán a nyitott szemléletmódot és a maszatolós ruhát kell biztosítanod.

A tevékenység nem csak a művészi éned mozgatja majd meg, de segít kikapcsolódni is és a kész remekmű otthoni kifüggesztése elképesztő mennyiségű önbizalom löketet ad majd.

Szuper közös program is lehet, ha a kedveseddel, szüleiddel vagy barátoddal érkeztek a helyszínre. Ajándék gyanánt jó szívvel ajánlom párok számára, Valentin napi programként is kiváló lehet, de akár a stresszes életszakaszban lévő barátodat is meglepheted vele.

2 – Ajándékozz sebességet!

Élményvezetés

Biztosan találkoztál már olyan hirdetésekkel, amik valami szuper sportkocsi vezetését reklámozták. Ez a lehetőség pontosan azt takarja, amivel kecsegtet. Méregdrága vagy szuper ritka autókat vezethet a megajándékozott.

Életre szóló élmény lehet a menő kocsik szerelmeseinek. Nem baj, ha egyelőre nem futja a párod születésnapjára Porsche-ra, elég ha befizeted egy élmény vezetésre, ahol kiélheti a belső autóversenyzőt.

A spécibb autók kedvelőinek egyéb lehetőségek is rendelkezésre állnak. Vezethetsz ritka rendőrautót, régi trabantot (kiváló ajándék nosztalgiázó nagypapáknak) vagy akár tankot is.

Autómániásoknak, férfiaknak és bátor nőknek egyaránt kiváló ötlet lehet valami hasonló ajándék.

3 – Segíts a másiknak kikapcsolódni!

Masszázs

Kedves ajándék lehet egy otthoni masszázs vagy egy kézműves fürdőbomba is, azonban ha igazi szakértő kezekben szeretnéd tudni a számodra kedves személyt, akkor fizesd be egy masszőrhöz.

Mielőtt választasz érdemes alaposan körbenézned, hiszen számtalan különböző masszázs fajta létezik és mindegyik más élményt jelent. Az azonban biztos, hogy mindegyik segít majd ellazulni és frissességgel tölti fel az ajándékozottat.

Ha a kiszemelted nincs oda a masszázsokért, akkor más wellness ötletekben is gondolkozhatsz. Ajándékozz pihentető iszapfürdőt, kellemes sóbarlang látogatást vagy más hasonló jóságot.

4 – Kalandra fel!

Utazás ajándékba

Amikor élményajándékokról beszélünk, akkor kevés dolog érhet fel egy utazással. Természetesen ez az opció valamivel drágább, mint a listánk többi tagja, azonban egészen biztos, hogy életre szóló kalandot adsz majd ajándékba.

Több megoldás is létezik. A legegyszerűbb, ha borítékban odaadod az utazásra szánt összeget, ez azonban nem feltétlen a megfelelő helyen fog kikötni. Ennél jobb megoldást jelentenek az előre kiállított utazó kuponok vagy csomagok.

Ha azonban biztosra akarsz menni, akkor beszélj utazási irodákkal és ott foglalj egy remek utat. Ez biztosítja a rugalmasságot, pontosan tudni fogod, hogy mit kapsz a pénzedért és azt is, hogy az utazástól a szállásig minden benne lesz a csomagban.

Bátor és szuper kalandos dolog lehet, ha a kedvesedet elviszed egy meglepetés utazásra. Olyan országot válassz, ahova tudod, hogy ő is szeretne menni. Ehhez még csak nem is kell hónapokkal előre megtervezned mindent, hiszen akár last minute utak közül is válogathatsz. Nincs is romantikusabb, mint a szülinap estéjén együtt átböngészni a kínálatot és kiválasztani a következő kalandotokat!

Egy jó cikk is lehet ajándék - oszd meg valakivel, aki fontos Neked!