Szuper ajándékok az otthoni moziélményhez

Egy hosszú, fárasztó, munkával teli nap után mi sem élvezetesebb annál, mint otthon elnyúlni a kanapén egy adag popcorn és egy jó film társaságában. Hiszen miután leteszed azt a bizonyos lantot neked is jár egy kis szórakozás, kikapcsolódás. Nyilván minden este moziba járni nem lehet, sőt talán még luxus is lenne egy kicsit, de ki mondta, hogy az estéidet nem töltheted ennek ellenére egy remek film társaságában?

Bár sokan úgy vélik, hogy a DVD-k ideje lejárt, de mi kiszúrtuk, hogy több helyütt még igenis rengeteg filmet lehet kapni ebben a formátumban, ráadásul mindezt potom pénzért, így a régi klasszikusokat pár száz forintért beszerezheted, arra pedig mérget mernék venni, hogy neked is lapul valahol még egy rég elfeledett lejátszód, amit csak le kell porolni. Ha azonban nem vagy a „régiségek” híve, akkor számodra alternatív megoldás lehet valamilyen előfizetés, ahol nagyobb mennyiségben tudsz legálisan filmet nézni a nappalid és a kanapéd kényelméből. Persze ahhoz, hogy az otthoni filmnézés élménnyé váljon, lepd meg magad néhány kiegészítővel, amiknek köszönhetően valódi mozi hangulatot teremthetsz otthon!

Popcorn nélkül nincs film

Amikor kimondjuk, hogy mozi, akkor már szinte önkéntelenül is, összefut a nyál a szánkban és a popcorn jut eszünkbe. A sós ropogtatnivaló gyakorlatilag elmaradhatatlan kelléke egy szuper filmnek, éppen ezért, ha otthon nézel filmet, de mégis a mozik hangulata után vágyódsz, akkor neked egész biztosan szükséged lesz erre a szuper szilikon popcorn készítő tálra. Ennek a stílusos és praktikus eszköznek a használata pedig végtelenül egyszerű: csak tedd a kedvenc ízesítésű kukoricádat a tálba, helyezd rá a tetőt, majd pedig hagyd, hogy a kukoricaszemek a mikróban szépen kipattogjanak. A tál szilikon anyagának hála nagyon könnyen tisztán tartható, ami pedig a legjobb az egészben, hogy akár mikróban, akár hagyományos sütőben is biztonsággal használható.

Link: https://kutyubazar.hu/18705-szilikon-popcorn-keszito-tal.html

Ha bekuckóznál

Az otthoni filmnézésnek a mozival szemben hatalmas előnye, hogy bátran magadra teríthetsz egy hatalmas takarót vagy pokrócot anélkül, hogy bárki bután nézne rád. Ha te is azok táborába tartozol, akik esténként szeretnek bekuckózni és egy jó film társaságában elnyúlni a díványon, akkor a Deluxe ujjas takarót pontosan neked találták ki. Ez gyakorlatilag a köpeny és a takaró ötvözete, ennek hála az egész testet kényelmes melegben tartja. Bár ez nem adja vissza a klasszikus mozizás élményét. Kizárt, hogy egy ilyen köpenyben valaha besétálnánk egy filmre, pedig néha milyen jó lenne, hiszen a moziban valamilyen oknál fogva mindig jóval alacsonyabb a hőmérséklet.

Link: https://www.ajandekozz.hu/deluxe-ujjas-takaro

Tudd biztonságban az italodat

A moziban törvényszerűen veszünk valamilyen üdítőt is, éppen ezért, ha otthon is szeretnél hangulatba kerülni, akkor nem árt ezzel is betárazni. Igen ám, de a moziban van hova elhelyezni a poharat, míg otthon jobb híján marad a föld, ahol egy jól irányzott mozdulattal simán felrúghatjuk a szerencsétlenül járt üvegpoharat. Mi van akkor, ha ezt a problémát egy egyszerű kütyüvel rövidre zárhatjuk? Ez a pohártartó kimondottan kanapékhoz lett kitalálva, annak érdekében, hogy te biztonsággal elhelyezhesd benne a poharad. Ami így nem fog kiesni, lecsúszni. A tökéletes moziélményhez elengedhetetlen kiegészítő.

Link: https://beststuff.hu/Termekek/Couch-Coaster-Pohartarto-kanapehoz

Ha tanácstalan vagy melyik filmet nézd meg

Az igazán nagy klasszikusokat már láttad, az újdonságokkal pedig képben vagy? Égre-földre keresel egy jó filmet, amit a soron következő este megnézhetnél, de csak nem akadsz rá? Ne ess kétségbe, ugyanis van számodra egy remek alternatívánk! Ez a trükkös kaparós poszter ugyanis száz darab filmcímet tartalmaz és szinte biztosak vagyunk benne, hogy találsz közte majd olyat, ami neked is tutira bakancsilástás látnivaló. Ráadásul az egész nagyon izgalmas is, hiszen nem tudhatod mit rejt a holnapi. Kicsit olyan ez, mint egy adventi naptár, várod a soron következő meglepetést.

Link: https://beststuff.hu/Termekek/Kaparos-poszter-100-film-amit-latnod-kell

Egy jó cikk is lehet ajándék - oszd meg valakivel, aki fontos Neked!