0 - 500000
0
500000

Aphrodité igazgyöngy nyaklánca

Igazi érdekesség ez a nyaklánc, ami egy konzervbe zárt kagylóval érkezik. Természetesen a kagylóban megtalálható a gyöngy is, amit elhelyezhetünk a függő közepén. Kedves és mókás ajándék egyben.

Borotválkozó kötény tapadókorongokkal

Párod otthon trimmeli a szakállát, de a mosdókagylót te takarítod? Ne aggódj! Vedd meg neki ezt a borotválkozó kötényt és ezentúl őszinte boldogsággal gyönyörködhetsz a mesterien megmunkált szakállcsodában.

Különleges ajándék – EGYEDI diafilm !

Egyedi diafilmek – megrendelésre – hozott anyagból – kreatívoknak! Születésnapra, ballagásra, évfordulóra vagy csakúgy. Készülhet gyermekemnek, társamnak, barátomnak, szüleimnek, kollégáknak, bárkinek. Lehet saját történet vagy mese, saját fotókból, saját/gyermek rajzokból…

Tüköróra

Egyedileg készített tüköróra, kívánság szerinti felírattal, logóval, fényképpel.

Szexi fehérnemű ajándékba!

Egy csodálatos fehérnemű a legkitűnőbb választás egy Hölgynek ajándékba, bármilyen alkalomra! Webáruházunkból egyszerűen választhat minőségi fehérneműket, gyors, akár ingyenes kiszállítással. Minőségi női fehérneműk nagykereskedelmi áron!

Párban készlet – 2db pezsgőspohár gravírozva

Személyre szóló és maradandó ajándék házassági évfordulóra vagy nászajándékba. 2db, kézzel csiszolt, ólomkristály pezsgőspohár. Gravírozva a megajándékozottak nevével. Selyemmel bélelt, bársony díszdobozban szállítjuk. Ára: 8.300 Ft.

Ólomkristály Váza

Ólomkristály, kézzel csiszolt Amfora Váza, 20 cm magas. Elegáns ajándék évfordulóra és nászajándékba. Ára: 15.400 Ft.

Gyönyörű Alkalmi Fehérnemű Évfordulóra!

Egy csodálatos fehérnemű a legkítűnőbb választás egy Hölgynek ajándékba, bármilyen alkalomra! Webáruházunkból egyszerűen választhat minőségi fehérneműket, gyors, akár ingyenes kiszállítással. www.WomenStore.hu – Minőségi női fehérneműk nagykereskedelmi áron!