0 - 500000
0
500000

Addictaball ügyességi játék

Az Addictaball egy labdába zárt labirintus, amiben egy apró fém golyóval kell egyensúlyoznod és különböző akadályokon túljutni vagy logikai feladványokat megoldani.

Mágikus giliszta

Kisebb gyermekek számára imádni való játék és háziállat pótlék lehet. Felnőtteknek pedig egy poénos stresszoldó. Nevelj te is saját mágikus gilisztát!

Napelemes dinó robot

Tökéletes ajándék szülőnek és gyereknek egyaránt ez a kreatív építős játék. Négy különböző robotot készíthetsz el az alkatrészek variálásával: a fúrógépet, a két lábon járó robot havert, a szarvasbogarat vagy a sétáló t-rexet.

CD tartó, CD tok

Mindenkinek vannak kedvenc cd lemezei. Mit szólnál, ha a legkedveltebb korongjaid egy egyedi, általad feltöltött képpel rendelkező cd tartóban diszelegnének? Szerepelhet rajta szerelmed, házi kedvenced, vagy akár kedvenc zenekarod.

Walkie-talkie

Praktikus ajándék kirándulóknak, síelőknek, kerékpározóknak. De „kommandózni” is minden gyerek szeret.

Gyerek játékok Karácsonyra

Az igazi gyerekjáték igazán értékálló ajándék! Az öröm sokkal tovább tart, mint az ünnepi alkalom, mert a gyerek újra meg újra szívesen játszik, sőt, apu és anyu is örömmel kipróbálja.

Világító jégkockák gyermeknek ajándékba

A világító jégkocka ideális meglepetés, mert kortól függetlenül mindenkit elkápráztat és meghökkent. Ezzel az ajándékkal tutira mehetsz! A kocka folyadékba dobva élénk fénnyel világít, beragyogja az italt. Ha nem tudod…

Elektromos kisautó

Ha már tele van a gyerekszoba mindenféle játékkal, akkor ez az igazán hasznos ötlet. A gyerkőc a szabadban játszhat és nem kell neki a polcon helyet csinálni. Az egész család…

Pedál nélküli futó-tanuló bicikli

Szuper újdonság ez a pedál nélküli bicikli. Fejleszti az egyensúlyérzéket és bátorítást ad a ügyetlenebb gyerkőcöknek is. Ráadásul olcsó és rendkívül hasznos szórakozás. A futóbicikliről a gyerek átülhet a nagy…