Hirdess nálunk

1. Mi az ajándékozz.hu?

Célunk az, hogy segítsünk felhasználóinknak az ideális ajándék kiválasztásában és megvételében, három egyszerű lépésben. Felhasználóink azért látogatnak el hozzánk, hogy ajándékötleteket kapjanak. Három különböző szempont szerint csoportosítjuk az ajándékötletek kategóriáit: kinek lesz az ajándék (pl. nagymama, szomszéd, főnök), milyen alkalomra (Karácsony, Anyák Napja, szalagavató), illetve milyen típusú embernek (szeret főzni, utál takarítani, kompjútermániás).
1. A felhasználó kiválasztja a megfelelő kategóriát. (Minden egyes kategóriához ötletek hosszú listája tartozik).
2. Ha a felhasználónak megtetszik az egyik ötlet, rákattint, és az ott megjelent termékekről készített fénykép, leírás, illetve a jelzett ár alapján eldöntheti, meg kívánja-e vásárolni
3. Ha igen, az “elmegyek a boltba” opcióra kattint, és a partner oldalán megrendelheti azt.

2. Honnan származnak az ajándékötletek?

Az ajándékötletek egyik része felhasználóinktól származik, a másik részét pedig partnereink konkrét termékajánlata alkotja.

3. Miért jó nekem, hogy az ajándékozz.hu-n szerepelnek a termékeim?

Célzott közönségnek kínálhatod fel termékeidet, vagyis azoknak, akik idelátogatnak, pont arra van szükségük, amit Te nyújthatsz nekik. Mivel nem folyamodunk agresszív reklámozási módszerekhez felhasználóink sokkal nagyobb bizalommal vannak irántunk és az általunk kínált termékek iránt. Ezen felül áraink lényegesen kedvezőbbek, mint bármely más reklámozási felületnek vagy módszernek. Termékeid előtt újabb piac nyílik meg: az ajándékozók. Másszóval felhasználóink nemcsak saját használatra, hanem ajándékozási céllal is vásárolnak.

4. Hogyan válhatnék partnerré?

A leggyorsabb módja, ha letöltöd a médiaajánlatot. A médiaajánlat itt érhető el. Abban az esetben, ha további kérdésed adódna, vedd fel velünk a kapcsolatot e-mailben ( marketing kukac ajandekozz.hu), vagy telefonon a (36-1) 788 21 42-es számon. Ha e-mailt küldesz, írd le a vállalkozásod profilját, elérhetőségeit, valamint, hogy milyen és hány darab terméket szeretnél feltenni az egyes kategóriákba.

5. Ha nincs internetes áruházam, akkor is lehetek partner?

Természetesen, a szolgáltatás vagy termék típusától függően vagy egy bolti címre vagy pedig egy telefonszámra/e-mail címre van csak szükségünk. Ha mégis webáruházat szeretnél, nézd meg a médiaajánlatunkat is, mert mi kedvező áron biztosítjuk Neked a saját internetes áruházat, ráadásul promotáljuk is azt! A médiaajánlat itt érhető el.

6. Hogyan kerülnek fel a termékeim az oldalra?

Csak a következő információkra van szükségünk: termék pontos neve leírása árral együtt(lehet -tól -ig ár is) fényképe + egy link, ahol a felhasználó az adott terméket megvásárolhatja. (Az információk e-mailen küldhetők át.)

7. Milyen hosszú lehet a termék leírása?

Bármilyen hosszú, de fél oldalnál nem érdemes többet írni. 2-3 sor az ideális terjedelem

8. Milyen képformátumot/mekkora képet küldhetek el?

Bármilyen képformátumot és méretet tudunk fogadni, de érdemes jó, minőségi képet küldeni (tehát min. 640 pixel). (Az oldalon a képek átméretezett formában jelennek meg.)

9. Az én termékem több kategóriába is beleillik. Mi ilyenkor a teendő?

Egy termék természetesen több kategóriában is elhelyezhető. Ha nem vagy biztos a dolgodban, szívesen segítünk a kategóriák kiválasztásánál.

10. Van-e lehetőség arra, hogy bannert helyezzek el az oldalon?

Közkívánatra, 2008. októberétől már van! De kérjük, vedd figyelembe, hogy a Felhasználóink azért szeretik az ajandekozz.hu-t, mert az egyáltalán nem agresszív, hanem kellemes, barátságos keresőportál.

11. Ha kérdésem van, hova fordulhatok?

Ha bármilyen kérdésed van, írj nekünk a kapcsolat oldalon, és mi, amilyen gyorsan lehet, válaszolunk!