bűvész, bűvészműsor - hajnalmate.hu

A rendezvényszervezés egy szakma és egyben szemléletmód. Mint oly sok mindenben, így ennek kapcsán is az évek tapasztalatot és gyakorlatias megközelítést hoznak magukkal. De hogy lehet akkor, hogy még mindig olyan sok unalmas rendezvénnyel találkozni manapság?

A céges összejövetelek, csapatépítő tréningek, esküvők és szakmai konferenciák esetében nem elegendő a jó társaság. A megfelelő programok szintén nélkülözhetetlenek. Ilyet találni nem egyszerű. A különlegességben rejlő erő még mindig tarol, érdemes tehát szabadon engedni a fantáziát, és ha a résztvevőknek igazán maradandó útravalót adnál ajándékba, akkor újszerű megközelítéssel megteheted ezt.

A bűvész műsora tényleg mindenkit érdekel!

Gondoltál már arra, hogy a céges partit egy bűvészműsorral dobd fel? Az ötlet nem is annyira szokatlan, hiszen ma már többféle megoldás közül válogathatnak azok, akik egy kis varázslatot csempésznének a közösen eltöltött időbe. Milyen lehetőségek vannak erre? Mit jelent manapság bűvész segítségét kérni a rendezvény remek hangulatának megteremtéséhez?

Színpadi műsor és mikromágia: Merülj el a csodák birodalmában!

Színpadi bűvészműsor keretein belül látványos, szórakoztató, akár 60 perces program is igényelhető. Ideális választásnak bizonyul gálavacsorákra, céges rendezvényekre, esküvőkre, sőt, családi rendezvényekre is. A különleges meglepetés maradandó emlék lesz a megajándékozott családtagnak. A bűvész előadása ilyenkor is társulhat interaktív megoldásokkal, de ha ez utóbbi a cél, akkor az ún. mikromágia lesz az ideális. Mit jelent ez? Nem mást, mint tulajdonképpen egy testközeli bűvészműsort.

A bűvész jelenléte és tevékenysége ilyenkor külön programként van jelen a rendezvényen, akár a színpadi műsor kiegészítőjeként. A résztvevők közelről láthatják a műsor minden részletét, a varázslat tulajdonképpen a szemük előtt zajlik. Az exkluzív műsor kifejezetten a személyességen alapul, és remekül képes működni céges rendezvényeken, állófogadásokon, megnyitókon és esküvőkön.

Bűvészműsor egyéni megbeszélés alapján

A bűvészet azért izgalmas, mert a csoda tényleg a szemünk előtt zajlik, ez pedig igazán felkelti az érdeklődést. Vége az unalmas, végeláthatatlan csapatépítő tréningeknek és céges rendezvényeknek! A bűvész egyedi igények szerint színpadi bűvészműsorral és akár személyes, az asztaloknál zajló mikromágiával is rendelkezésre áll.

Ez utóbbi 1 órától 4 órás hosszig is terjedhet, elsősorban a vendégek számának függvényében. Az izgalmas programra mindenki kíváncsi, így az időtartamot elsősorban a rendezvény jellegének és a vendégek számának megfelelően érdemes megválasztani.

Személyes élmény, ami ajándéknak sem utolsó!

Kerek évszámot ünnepel a család? A sokadik közösen töltött születésnap esetén az ajándékozás öltetek híján gyakran a sablonos megoldásokba fullad. A személyes bűvész műsor életre szóló élmény lehet, és a családi program fénypontjának számíthat.

Érdemes néha elszakadni a hagyományos ünnepléstől, és egy exkluzív meglepetéssel feldobni az eseményt. A csoda elkápráztat, fenntartja a figyelmet és interaktív szórakozást kínál.