0 - 500000
0
500000

Automata tű befűzű

Nagymamák és idősebb ismerősök kedvence lesz ez az automata tű befűző gép, amivel megspórolhatják maguknak a cérna befűzésének kellemetlen és macerás folyamatát.

Hagyma és zöldségvágó

Imádod anyukád főztjét, de mindig sírva főzi a pörköltet? Ezzel az egyszerű, de okos hagymaszeletelővel máris jobb kedvre derítheted. Nincs többé könnyes szem, nehezen letakarítható vágódeszka, csak finomra aprított hagyma.

Kézi elektromos fóliahegesztő

Praktikus kis kütyüt ajándékozhatsz ennek az apró fóliahegesztőnek a képében. Kiváló ajándék lehet tapasztalt háziasszonyok, de akár frissen különköltözött fiatalok számára is. Ezentúl nem kell többet a megbontott zacskók bekötésével…

Sudoku kocka

Egyik kollégád vagy nagymamád nagyiparban tolja a sudokut? Mindannyiunknak van egy ismerősünk, akik mestere a játéknak. Számukra nyújthatsz új és eddig ismeretlen kihívást ezzel a remek ajándékkal.

Mozaikkép saját fotóból

Ne hagyjuk, hogy a közös családi pillanatok feledésbe merüljenek. Ajándékozzon mozaikképet saját fotóból, vászonra nyomtatva. Válassznuk ki az általunk értékesnek tartott pillanatokat megörökítő fényképeink közül néhányat és készíttessük belőlük mozaik…