0 - 500000
0
500000

Mágikus giliszta

Kisebb gyermekek számára imádni való játék és háziállat pótlék lehet. Felnőtteknek pedig egy poénos stresszoldó. Nevelj te is saját mágikus gilisztát!

Kerámia hamutartó

Kizárólag kézzel készített és festett kerámia hamutartó, mely egyaránt alkalmas mindennapi használatra de dísztárgyként is otthonunk ékessége.

Wellness hétvége a Hotel Sopronban

Kultúra, wellness és széles programkínálat együtt, néhány lépésre Sopron történelmi belvárosától. Töltsön el egy wellness hétvégét a Hotel Sopronban, és válasszon kedvére ajánlataink közül: sárvári élményfürdő / lutzmannsburgi élményfürdő /…

Ajándék szállásutalvány, Hévíz

Kellemes, valódi kikapcsolódást nyújtó élménnyel szeretné megajándékozni szeretteit? Lepje meg őket egy ajándékutalvánnyal, mellyel két fő, 3 felejthetetlen napot tölthet el a Holiday Club Hévíz hotelben.

Egy igazán egyedi könyv

Kortalan és nemtelen egyedi könyvajándék minden 18 év feletti számára. A világ első bódulathatározó könyve. Színes karikatúrákkal, frappáns szövegekkel és nem utolsó sorban finom koktélok receptjeivel.

Vasfüggöny túra csomag

Fedezze fel velünk az egykori határsáv vonalát,Ismerje meg a vasfüggöny időszakának sajátos hangulatát,Túrázzon velünk a történelem nyomdokán,Hallgassa, mit mesélnek a csivitelő madarak,Szagoljon bele a Lövérek gyógyító hatású levegőjébe,Ízlelje meg a…

Ajándék szállásutalvány, Balatonfüred

Kellemes, valódi kikapcsolódást nyújtó élménnyel szeretné megajándékozni szeretteit? Lepje meg őket egy ajándékutalvánnyal, mellyel két fő, 3 felejthetetlen napot tölthet el a Holiday Club Füred hotelben.

Dr.Rober Young: A pH Csoda fogyás

Tudta, hogy függetlenül attól, hogy mit gondolt eddig a fogyókúrákról, a fogyás nem attól függ, hogy mennyi zsírt, szénhidrátot vagy kalóriát visz be és éget el. Egyes egyedül csak a…

Dr.Rober Young: A pH Csoda+ajándék CD

Dr.Robert Young segítségével megismerkedhetünk egy forradalmian új lúgosító életforma alapjaival. Amelynek segítségével, búcsút inthetünk az alacsony energiaszintnek, a rossz emésztésnek, súlyfeleslegnek és a betegségeknek.

Betta miniakvárium

Egy igen különleges “Betta kit”, ami egy komplett miniakvárium Betták (sziámi harcoshalak) számára, melyek igen igénytelen ám gyönyörű halacskák.