0 - 500000
0
500000

Objektív bögre (sütitartóval)

Különleges és ötletes ajándék fényképészeknek, hobbi kattingatóknak, paparazziknak!Ezt a bögrét úgy készítették el, hogy megszólalásig hasonlítson egy fényképezőgép objektívéhez.

Domino feles

A rövid ital felszolgálásának egy meglehetősen különös és dekoratív módját biztosítja a Domino feles! Kiválló ajándék ötlet férfiaknak és nőknek egyaránt!

Whisky hűtő kövek

Egy méregdrága Whisky-t vétek lenne jégkockával hűteni, hiszen így veszít ízéből! Ezek a hűsítő kövek az ital felvizezése nélkül képesek ezt a nemes italt hűteni!

Antigravitációs fényképtartó

Egy fénykép örök emlék marad. Ebben a különleges antigravitációs képtartóban pedig kifejezetten jól is mutat, mivel a tartóba helyezett fénykép lebeg a levegőben!

Voodoo késtartó

Amennyiben az ajándékozandó személy kedveli a formabontó és különleges dolgokat, ezzel az extrém Voodoo késtartó blokkal garantáltan nem fogsz mellé!

Autóőrült falióra

Ez a különleges falióra tökéletes ajándék ötlet bármely autórajongó számára! Szinte megszólalásig hasonlít egy igazi autókerékre.

Ferrari vezetés 14-16 km-en!

Próbáld ki a világon a legnagyobb presztízzsel rendelkező sportautót, egy szóval a Ferrarit! A legtöbb ember nem engedheti meg magának, hogy ez a méregdrága luxusautó a garázsában álljon.

Lebegő poháralátét

Ajándékot vásárolnál olyan valakinek, akinek mindene megvan?! A lebegő pohár alátét egy olyan apró, ámde hasznos ajándék, amivel eddig garantáltan nem találkozott az ajándékozandó személy! Nincs többé összepiszkolt abrosz ennek…

Fordított falióra

Gyakran érzed úgy, hogy legszívesebben megállítanád vagy megfordítanád az idő kerekét?! Hát bátran kijelenthetjük, hogy ennek a fordított faliórának a tervezője ezt megtette! Ötletes és egyedi ajándék bármely alkalomból egy…

Borosüveg borkészlet

Egy igazi borkedvelő számára a részletek is fontosak! Ebben a különleges kialakítású szétnyitható borosüvegben minden olyan kiegészítő megtalálható amit egy üveg ízletes bor felnyitásakor használni szokás.

Inverter sörösüveg pohár

Különleges kialakítású söröspohár, ami nem csak designos megjelenésével hívja fel magára a figyelmet, de duplafalu kialakításának köszönhetően még a bele öntött sör is késöbb melegszik fel benne. Látványos és egyedi…

Palackposta kalapáccsal, dobozban

Mindössze annyi a teendőd, hogy átküldöd e-mail címünkre a kívánt szöveget, és megadod nekünk az ünnepelt címét. Futárunk Budapesten kézbesíti a palackot egy dobozban, ahol a palack mellett egy pár…